Kygo brengt ‘Kids In Love Tour’ in februari 2018 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 30 oktober 2017 om 10:11
Kygo - Foto Gorvell (Wikimedia Commons)

Kygo komt naar de Ziggo Dome! De Noorse dj, die in juni 2016 nog op Pinkpop stond, brengt zijn ‘Kids In Love Tour’ op 13 februari naar de Amsterdamse concertzaal.

Kygo in 2018 naar de Ziggo Dome!

Goed nieuws voor fans van Kygo! De Noorse dj komt terug naar Nederland. Kyrre Gørvell-Dahll, zoals de dj daadwerkelijk heet, gaf in 2016 nog twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en zette Pinkpop 2016 in vuur en vlam. Op dinsdag 13 februari 2018 keert hij terug voor een grote show in de Ziggo Dome!

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Kids In Love’

Kygo brak in 2014 door met zijn single ‘Firestone’ en vergaarde miljoenen views op YouTubes met zijn remixes van tracks van o.a. Coldplay, Ed Sheeran en Marvin Gaye. In 2016 bracht de dj, songwriter en producer zijn debuutplaat ‘Cloud Nine’ uit, die in tientallen landen de album hitlijsten bereikte.

Op 3 november brengt de Noorse muzikant zijn tweede album ‘Kids In Love’ uit. De eerste single van het nieuwe album, ook genaamd ‘Kids In Love’, verscheen op 20 oktober.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.