Minnaressen Take That doen verhaal

Geschreven door op 18 maart 2010 om 21:48
Take That - Fotograaf Marc. E - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Nog twee Nederlandse minnaressen van de Britse groep Take That kunnen verhalen over de seksuele escapades van de zangers van de boyband.

Seks, alcohol en rock-’n-roll beheersen het leven van Mark Owen, Jason Orange, Gary Barlow en Howard Donald. De komst van echtgenotes voor drie van de vier helpt niks. Een Nederlandse minnares: „Ze voelen zich verheven boven de beschaving. Alles gebeurt in het geniep: de reputatie van goed uitziende ideale schoonzoon of brave huisvader moet behouden blijven. Het is banaal.” „Het gaat hen alleen maar om de bevrediging van hun lusten. De platenmaatschappij heeft zelfs een speciale mevrouw in dienst die het discreet af- en aanvoeren van de juiste schatjes regelt.”

De minnaressen, die we op hun uitdrukkelijk verzoek maar even Esther en Janneke zullen noemen, deden hun ervaringen op met leadzanger Gary Barlow en de intussen in een alcoholkliniek opgenomen Mark Owen. Zij nemen het op voor Merith van Onselen, die een relatie met Howard Donald haar huwelijk zag vernietigen.

Janneke: „Als de heren zonder partners op pad zijn, moeten er vrouwen zijn. Ik zie in Meriths verhaal zo veel overeenkomsten met mijn verhaal. Daarom wil ik ook vertellen wat er met Take That aan de hand is. Ze hebben onenightstands met vrouwelijke fans die zich hijgend aanbieden, maar ze gaan ook willens en wetens relaties aan met of jonge onervaren meisjes, of getrouwde vrouwen. Dat zijn de fans die door de platenmaatschappij naar de hotels worden gereden waar de heren verblijven en die via de keuken of achterdeur naar binnen worden gesmokkeld. Met jonge meisjes of getrouwde vrouwen zijn de relaties gemakkelijker te beëindigen. Dat Merith haar huwelijk met haar man Dave kapot zag gaan, is tragisch en ook vast niet de bedoeling van het management geweest. Zij heeft een jong zoontje, dat jongentje is wat mij betreft wel de dupe van dit sekscircus. Merith is net als ik betoverd geweest. Dat is haar niet te verwijten.”

Janneke had een drie maanden durende liefde met Mark: „Hij overlaadde me met aandacht, gaf me echt het gevoel dat ik speciaal was. Ik zal nooit onze eerste ontmoeting vergeten. Net als zo veel fans was ik in het hotel gaan slapen waar Take That op tournee logeerde, toen hij voor me stond. Ik had een vriend toen, maar het geflirt van Mark was gewoon overweldigend. Hij liet me in die eerste weken overvliegen voor speciale feestjes en wilde alleen maar met me zoenen en me zogenaamd nergens toe dwingen. Hij overlaadde me met complimentjes. Ik raakte helemaal verslingerd aan hem, beëindigde de relatie met mijn eigen vriend. En toen het er op een keer toch van kwam, wilde ik hem seksueel helemaal ter wille zijn. Hij was onbevredigbaar. Ik heb dingen gedaan die ik nu niet meer doe, als ik het zo mag zeggen. Toen ik na een tijdje opmerkte dat ik van bepaalde dingen genoeg had, werd ik koeltjes afgeschreven. Daar heb ik veel verdriet van gehad. Hij is een soort wolf in schaapskleren.”

Esther: „Take That had, toen mijn relatie speelde, een speciale doortastende blonde dame in dienst die alles regelde. Ik was zeventien, Gary gaf me het gevoel dat ik anders was. Ik was nog maagd. En ik werd helemaal overdonderd door de voorkeursbehandeling. Ik ging in taxi’s overal naartoe, kreeg een echte vip-treatment. Ik dacht dat hij echt iets voor me voelde. Dat herken ik ook in wat Merith vertelt. Zij kreeg zelfs de sleutel van Howards buitenhuis. Nou, ik mocht ook overal mee naartoe. We hebben zelfs arm in arm door een Duitse stad gelopen. Gary heeft me ontmaagd. De seks was heel teder eerst, maar later zagen we alle hoeken van de kamer. Ik was naïef. Ik wist niet dat hij ook andere schatjes had. Tot ik een keer onverwacht langskwam. Dat had de minnaressenmanager niet geregeld en toen was hij dus met een ander meisje bezig.”

Merith van Onselen verwerkt haar avontuur in stilte. Aan de deur van haar Haagse portiekwoning vlucht ze weg. Haar jonge, aantrekkelijke man Dave komt wel even praten. „We willen het beste voor onze zoon.” Het heeft er alle schijn van dat ze hun huwelijk een tweede kans willen geven. Merith had het plan om te gaan scheiden geopperd en dat lijkt weer van de baan.

Esther: „Ze hoeft zich niet schuldig of dom te voelen. Ze is niet de enige Nederlandse die in de Take That-val is getrapt. Ik ben best bereid om met haar ervaringen uit te wisselen. Misschien helpt dat…”

Bron: Telegraaf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Roddels · Take That Nieuws