Maak kennis met jazzmuziek tijdens gratis ‘Jazztival’ in Vlaardingen!

Geschreven door op 17 mei 2017 om 15:48
Jazz, viool, muziek, drummer (public domain)

Ben jij liefhebber van jazzmuziek? Dan is Vlaardingen op 10 juni the place to be! Die dag vindt een gratis toegankelijk ‘Jazztival’ plaats.

Jazztival in Vlaardingen

Edwin van den Ende, voorzitter van vereniging Jazz aan de Waterweg, heeft een passie voor jazzmuziek en richtte deze vereniging op om jazzmuzikanten bij elkaar te brengen en samen muziek te maken. Op zaterdag 10 juni vindt de hele dag het Jazzfestival plaats, om mensen kennis te laten maken met de stichting Jazz aan de Waterweg. Het ‘Jazztival’ is gratis toegankelijk en gericht op jong en oud.

Het festival vindt plaats in Vlaardingen op het Schoutplein en er zullen verschillende jazzbands en een bigband op komen treden. Inclusief een speciale gast: een van de halvefinalisten van The Voice of Holland! Wie, dat is nog een verrassing.

Jazz op de kaart zetten

Naast het grote podium zullen er op het plein verschillende food- en drinktrucks staan, waar de bezoekers heerlijke verse friet en bijzondere drankjes kunnen halen. Voor alle updates over het evenement kan iedereen terecht op de Facebookpagina van Jazz aan de Waterweg.

Het doel van het kennismakingsevenement is niet alleen gezellig een biertje drinken met de buurtbewoners, maar ook om jazz in de regio Vlaardingen groot op de kaart te zetten. Edwin hoopt met het ‘Jazztival’ het jazzgenre nieuw leven in te blazen. De vereniging is nog steeds groeiende en staat open voor nieuwe, enthousiaste leden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · Nieuws