Jacco Gardner presenteert in november 2018 nieuw album in Artis

Geschreven door op 18 oktober 2018 om 13:38
Jacco Gardner - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Jacco Gardner geeft binnenkort een concert op, een wel heel unieke, locatie. Op vrijdag 23 november 2018 presenteert de artiest zijn nieuwe album in het Planetarium in Artis.

Jacco Gardner in Artis

Vrijdag 23 november 2018 is de dag van de albumpresentatie van Jacco Gardner’s nieuwe album ‘Somnium’De presentatie vindt plaats op een unieke locatie, namelijk het Planetarium in Artis.

Normaliter kunnen bezoekers hier het sterrenstelsel verkennen, maar op 23 november wordt er plaats gemaakt voor een concert van Jacco Gardner. Kunstenaar ‘Thijs Biersteker’ support de zanger tijdens het concert met zijn kunstinstallatie ‘Volverium’. ‘Biersteker’ zal zijn kunstinstallatie synchroon aan de muziek laten bewegen. Het evenement wordt georganiseerd door Paradiso. Het optreden vindt zowel plaats om 20:00 alsook om 22:00 uur.

Tickets

Kaarten voor beide concerten zijn per direct verkrijgbaar. De verkoop verloopt o.a. via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Jacco Gardner

Somnium’ is alweer de derde plaat van Gardner. Zijn debuutalbum Cabinet of Curiosities’ werd uitgebracht in 2013. Ditzelfde jaar ging de 30-jarige artiest ook op tournee door de Verenigde Staten. In Nederland trad de zanger uit Hoorn op bij onder andere De Wereld Draait Door, Eurosonic en Noorderslag.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·