Muzikale ode aan the king of Rock and Roll: Elvis Presley!

Geschreven door op 19 oktober 2016 om 15:18
The Elvis Concert - Foto: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

De wereld was in shock toen Elvis Presley overleed. Tot op de dag van vandaag heeft ‘The King’ nog miljoenen fans van over de hele wereld. Over twee dagen komt het album The Wonder Of You With The Royal Philharmonic Orchestra uit. Volgend jaar, op 10 mei 2017, is de unieke live show The Wonder Of You te bewonderen in Rotterdam Ahoy!

Nieuw album

Het album, dat The Wonder Of You With The Royal Philharmonic Orchestra heet, bestaat uit de allermooiste songs van Elvis Presley. De plaat is de opvolger het compilatiealbum If I Can Dream, dat wereldwijd maar liefst 1,5 miljoen keer verkocht werd. Op het aankomende album staan legendarische optredens die aangevuld zijn met prachtige stukken van The Royal Philharmonic Orchestra.

‘The Wonder Of You’ Live!

Voor de fans van Elvis is er nog meer goed nieuws. Naast een gloednieuw album kunnen fans een unieke show beleven in Ahoy Rotterdam. De show, die ook The Wonder Of You heet, bestaat uit de allermooiste nummers van ‘The King’. De nummers van Elvis worden tijdens deze avond uitgevoerd door een live orkest. Dit orkest wordt natuurlijk aangevuld met de stem van de legende zelf. Ook is Elvis te zien op een groot videoscherm zodat het lijkt alsof hij er zelf toch een beetje bij is!

Een prachtige muzikale ode aan de legendarische King of Rock and Roll waar fans van Elvis zeker bij moeten zijn!

Kaarten voor ‘The Wonder Of You’

Het duurt nog even, maar je kan er niet snel genoeg bij zijn. Kaarten voor dit unieke evenement zijn online te koop via de onderstaande ticketverkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

 

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.