Fifth Harmony komt naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 3 september 2015 om 13:05
Fifth Harmony - Fotocredits: OrangeSporanges (Wikimedia Commons)

“Baby I’m worth it”, de vijf sexy dames van Fifth Harmony blijven het maar roepen. Ze zijn het waard om in oktober een avond swingen aan te besteden!

De meidenband Fifth Harmony

Je kent het nummer vast en zeker: ‘Baby I’m worth it’. Nee? Dan zullen we je geheugen even opfrissen met het nummertje van Fifth Harmony. Vergeet vooral niet je dansschoenen aan te trekken voordat je op play drukt!

YouTube player

 

The X Factor

Alle vijf deden de meiden individueel auditie voor The X Factor. Na een van de rondes werd de groep gevormd en zongen ze zichzelf met het nummer Impossible naar de liveshows.

YouTube player

 

De groep eindigde derde en heeft het ondertussen ver geschopt. Hoewel ze begonnen met het zingen van covers zijn ze inmiddels druk bezig met het schrijven van eigen songs. Het nummer I’m worth it bijvoorbeeld, die hierboven te beluisteren is, waarmee ze al flink zijn doorgebroken.

 

Kaarten voor Fifth Harmony

Op 31 oktober 2015 komt de meidengroep naar Melkweg Amsterdam! De kaarten gaan op 4 september in de verkoop via de website van Ticketmaster. Via deze website kun je tickets alvast vooruit reserveren. Het optreden in de Melkweg is onderdeel van een Europese tour. Voorlopig zal dit helaas het enige optreden worden in Nederland tot er een volgende Europese tour wordt aangekondigd.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·