Hit of Shit: Justin Timberlake brengt nieuwe single ‘Say Something’ uit

Geschreven door op 26 januari 2018 om 10:43
Justin Timberlake - Fotocredits: Gage Skidmore - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Justin Timberlake geeft opnieuw een voorproefje van zijn nieuwe plaat ‘Man Of The Woods’! De nieuwste single ‘Say Something’ is de derde track van zijn nieuwe album.

Justin Timberlake – Say Something

Na bijna vijf jaar komt de Amerikaanse zanger terug met een nieuw album, genaamd ‘Man Of The Woods’! Deze plaat verschijnt op vrijdag 2 februari 2018. Om zijn fans een indruk te geven van zijn nieuwe werk, releaset de populaire zanger de weken vóór de datum dat het nieuwe album uitkomt al een aantal nieuwe singles.

Op 5 januari verscheenFilthy en op 19 januari kwam single Supplies’ al uit. Op 25 januari bracht hij de derde track van het album uit: ‘Say Something’. Dit nummer is gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Chris Stapleton.

Say Something

‘Say Something’ zijn eindelijk de country-invloeden te horen waar Timberlake eerder over sprak. Deze ontbraken nog in de vorige twee singles van Man Of The Woods‘. Net als ‘Filthy’ is deze track geproduceerd door Timbaland en Danja, die ook Timberlake’s album FutureSex/LoveSounds’ produceerden.

Hit of Shit

Wat vind jij van het nieuwe nummer van JT? Laat het ons weten in de onderstaande poll!

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.