Fadozangeres Mariza in april 2018 naar Koninklijk Theater Carré

Geschreven door op 13 december 2017 om 15:54
Mariza - Foto: Jose Goulao - Bron: Flickr CC BY-SA 2.0

Goed nieuws voor fans van Mariza! De fadozangeres keert na zes jaar terug naar haar geliefde Koninklijk Theater Carré voor een exclusief concert.

Mariza naar Carré

De Mozambikaans-Portugese zangeres komt op zaterdag 28 april 2018 naar het Amsterdamse Carré. Tijdens het concert zingt de fadozangeres veel nummers van haar nieuwste cd, maar ook klassiekers uit haar muzikale loopbaan. Afgelopen november gaf de zangeres nog een concert in Muziekgebouw Eindhoven.

Momenteel wordt het zevende album van de zangeres opgenomen in samenwerking met Spaanse producer en singer-songwriter Javier Limon. Begin 2018 wordt deze plaat uitgebracht.

Tickets

Tickets voor Mariza zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster en zijn per direct in de verkoop.

 

Samenwerkingen

De artieste is geboren in Mozambique en verhuisde op 3-jarige leeftijd naar Portugal. Hier leerde zij de melancholieke Portugese liederen kennen, deze vormden haar tot wie ze is. Of zoals zij het zelf verwoordt: “Ik begrijp mezelf door fado te zingen”.

De zangeres werkte samen met verschillende top artiesten waaronder Lenny Kravitz, Sting, Ivan Lins, Cesária Évora, Tito Paris, Gilberto Gil, Miguel Poveda, José Mercé, Rui Veloso en Carlos do Carmo.

Het meest recente album van de fadozangeres, ‘Mundo’, kwam uit in 2015. Momenteel werkt zij aan haar zevende studioalbum, dat in 2018 uitkomt.

 

Bron: Koninklijk Theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.