William DuVall in voorjaar 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 oktober 2019 om 17:06
William Duvall - Foto: Bill Ebbesen via Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

William DuVall komt naar Nederland. De zanger van ‘Alice in Chains’ komt in april 2020 met zijn soloalbum ‘One Alone’ naar de Utrechtse TivoliVredenburg.

William DuVall naar TivoliVredenburg

De Amerikaanse artiest William DuVall bracht afgelopen vrijdag, op 4 oktober 2019, zijn eerste soloalbum ‘One Alone’ uit. Met deze plaat gaat de zanger en gitarist in 2020 op wereldtournee. Onder andere Nederland komt tijdens deze tour aan bod.

Op maandag 6 april 2020 staat de artiest in TivoliVredenburg Utrecht. Het optreden in de Cloud Nine begint om 20:15 uur, de deuren openen om 19:30 uur.

Concertkaarten

Tickets vanaf vrijdag 11 oktober 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Soloplaat

Na jarenlang succes als bandlid van onder andere ‘Alice In Chains’, is het nu tijd voor een solo-avontuur. Op ‘One Alone’ laat de William horen dat hij meer kan dan alles wat we van hem gewend zijn. Alleen William en zijn akoestische gitaar, waardoor in de basis een intieme sfeer is gecreëerd. Het debuutalbum telt 11 nummers en is hieronder te beluisteren!

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.