Danny Vera scoort na 16 jaar hit met ‘Roller Coaster’

Geschreven door op 2 april 2019 om 15:54
Appelpop , Tussen De Hoge Bomen, Danny Vera (Persfoto) - Credits: Escha Tanihatu

Na maar liefst zestien jaar is Danny Vera terug op de radio! Zijn nieuwe single ‘Roller Coaster’ wordt massaal beluisterd.

Danny Vera scoort hit met nieuwe single

Goed nieuws voor Danny Vera! Na ruim zestien jaar is de Zeeuwse zanger weer terug op de radio en in de hitlijsten. Op vrijdag 15 maart 2019 bracht de Americana artiest de single ‘Roller Coaster’ uit, nadat hij er veel positieve reacties over mocht ontvangen na een optreden bij omroep MAX. Het nummer was eerder al te vinden op het album ‘Pressure Makes Diamonds 2 – Pompadour Hippie. De track gaat over het leven, waarin elk mens ups en downs heeft. “Ik zit nu omhoog, met m’n bakje omhoog en kijk uit over alles. Het gaat goed. Ik hoop dat ik voorlopig niet die tering kurkentrekker in moet“, aldus Vera.

Hitlijsten

Ook NPO Radio 2 dj Rob Stenders is onder de indruk van het nieuwe materiaal en verkoos het nummer tot Topsong bij Stenders Platenbonanza. “In vier minuten tijd laat Vera een onuitwisbare indruk achter en laat hij je smeken om meer. Sommige liedjes kies je niet als TopSong, die kiezen zichzelf“, aldus Stenders. In de hitlijsten doet ‘Roller Coaster’ het ook goed. Zo bereikte de track de toppositie op iTunes en staat het op plek zestien in de Spotify playlist ‘Viral 50 Nederland‘.

Reacties

Tijdens de uitzending van NPO Radio 2 ontving de Zeeuw verschillende positieve reacties. Zo zei een luisteraar dat het zo goed klonk dat het leek alsof er een cd gedraaid werd. Ook andere luisteraars laten van zich horen op sociale media. Zo wordt er gereageerd: “Wow wat een prachtig nummer van Danny Vera“. Een ander laat weten het nummer op repeat af te spelen: “Danny Vera wil je niet meer van die geweldig mooie liedjes maken? Vandaag ongeveer 30 keer naar Roller Coaster geluisterd.

Bekijk hier het live optreden bij NPO Radio 2:

 

Bron: iTop Chart, NPO Radio 2, Spotify, Twitter, Nieuwsbrief

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Danny Vera Nieuws · Fun Content · Nieuws