Cowboy Junkies in juli 2019 naar Doornroosje en Paradiso

Geschreven door op 19 maart 2019 om 12:24
Cowboy Junkies - Foto sidrguelph (Flickr, CC BY-SA 2.0)

In juli 2019 komen de Cowboy Junkies naar Nederland! De Canadese band geeft deze maand een concert in Paradiso Amsterdam en de Nijmeegse Doornroosje.

Cowboy Junkies naar Doornroosje

Cowboy Junkies komen voor maar liefst twee concerten naar Nederland! Op vrijdag 5 juli 2019 staat de formatie op het podium van Doornroosje te Nijmegen. Acht dagen later, op zaterdag 13 juli 2019, is de groep te zien in Paradiso Amsterdam. Tijdens deze avond brengt de countryband onder andere materiaal van het meest recente album ‘All That Reckoning’ ten gehore.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 21 maart om 10:00 uur via de websites van Ticketmaster en de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier!


Internationaal succes

De Canadese muzikanten timmeren samen al ruim dertig jaar aan de weg in de muziekwereld. Internationaal succes behaalde de formatie met het album ‘The Trinity Sessions’ uit 1988. Ook vielen de covers ‘Dead Flowers’ en ‘Sweet Jane’ goed in de smaak bij hun publiek. Op de website van Doornroosje is te lezen dat de artiesten erg trots zijn op deze plaat: “It’s a deeper and a more complete record than we’ve ever done before. These songs are about reckoning on a personal level and reckoning on a political level.”

 

Bronnen: Doornroosje, Paradiso, Twitter, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.