K3 en B-Brave winnen Kids’ Choice Awards

Geschreven door op 13 maart 2016 om 22:59

Zondagavond tijdens de Nederlandse uitzending van de Nickelodeon Kids’ Choice Award, werd de award uitgereikt aan K3 en B-Brave!

Derde keer
B-Brave is inmiddels wel bekend met het winnen van een award. Voor de derde keer op een rij wonnen de jongensgroep een award in de categorie Favoriete ster Nederland. Ze waren allen aanwezig om deze in Los Angeles in ontvangst te nemen, en dat voor de derde keer. Knap werk mannen! Luister hieronder naar een interview met de groep in LA vorig jaar.

K3

K3 heeft natuurlijk veel in de publiciteit gestaan het afgelopen jaar. De nieuwe formatie bestaande uit Klaasje, Marthe en Hanne, wonnen een award in de categorie Favoriete ster België.

Andere awards

Beste vlogger Nederland en België: Acid. Ken je zijn filmpjes? Zo niet, dan raden wij je aan om er snel eentje te kijken. Het is natuurlijk niet voor niks dat hij een award heeft gewonnen. De internationale awards gingen naar Justin Bieber (beste zanger), Ariana Grande (beste zangeres) en Fifth Harmony (beste groep). Hello van Adele werd verkozen tot nummer van het jaar. De prijs voor beste actrice kreeg Jennifer Lawrence en Will Ferrell die voor beste filmacteur. Ook Zendaya, Sofia Vergara, Jim Parsons en Ross Lynch vielen in de prijzen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws