Boudewijn de Groot Lotto Arena Antwerpen Concert op 3 mei 2013

Geschreven door op 9 mei 2012 om 11:28
Boudewijn de Groot - Foto: Marjolijn Hoogervorst - Bron: Wikimedia Commons

De bekende Nederlandse zanger Boudewijn de Groot komt in het kader van zijn afscheidstournee ook naar België! Want op 3 mei 2013 staat de zanger in de Antwerpse Lotto Arena en op 10 mei in het Kursaal in Oostende.

Dat maakte de website van het Sportpaleis vandaag bekend.
De inmiddels 67-jarige zanger doet dit in het kader van zijn afscheidstournee ‘Vaarwel, misschien tot ziens’ waarmee hij een theatertour langs Nederland zal maken beginnend vanaf eind oktober van dit jaar.
De geboren Indiër wordt ook wel verweten als de nog enige levende chansonnier van Nederland te zijn. Met nummers als ‘Avond’, ‘Het Land van Maas en Waal/Testament’, ‘Verdronken vlinder’ en ‘Welterusten, Meneer de President’ maakte hij een glansrijke carrière.
Overigens staat hij met deze nummers nog regelmatig hoog bovenaan de jaarlijkse Top 2000 op Radio 2.

En nu is de Groot dus bezig met zijn afscheidstournee, dit is dus de enige kans om hem in levende lijven aan het werk te zien!
De kaarten voor beide Belgische shows zijn beschikbaar vanaf aanstaande vrijdag 11 mei om 09.00 via de Belgische Live Nation. Kaarten kosten tussen de 23 en 38 euro.

Boudewijn de Groot – Avond:

http://www.boudewijndegroot.nl/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu