Nieuwe single en theatertour voor Edsilia Rombley

Geschreven door op 13 maart 2016 om 12:06

Zangeres Edsilia Rombley toert momenteel door Nederland met haar nieuwste theatertour Mama Sings. Ook lanceert ze een nieuwe single: Als Jij Me Belooft.

Theatertour Edsilia Rombley

Nog maar met net bijgekomen van de Ladies Of Soul concerten van afgelopen maand, is Edsilia Rombley alweer druk bezig met haar volgende project: Mama Sings, een nieuwe show waarmee ze diverse Nederlandse theaters bezoekt. Geïnspireerd door de fase waar ze op dit moment in zit, brengt de zangeres – als getrouwde vrouw van producer Tjeerd Oosterhuis en hardwerkende moeder van dochtertjes Imaani en Aisa-Lynn – haar persoonlijke leven in de show tot leven. Geheel op eigen wijze – warm, ontwapenend, met humor en een knipoog – vertelt Edsilia over deze bijzondere periode in haar leven en vertaalt dit naar mooie, persoonlijke liedjes. Ze zingt, verrast en ontroert door elk nummer op haar eigen wijze te brengen.

Nieuwe single 

Ter promotie van de tour lanceert de zangeres een nieuwe single getiteld Als Jij Me Belooft. Het nummer is geschreven door Tjeerd Oosterhuis en Allan Eshuijs en wordt in de theaters door Edsilia uiteraard live ten gehore gebracht. De single is vanaf nu overal verkrijgbaar en kun je hieronder beluisteren. Kaarten voor de theatertour zijn te verkrijgen via de site van Edsilia Rombley zelf.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.