Ariana Grande spreekt zich uit op Twitter tegen respectloos gedrag tegenover vrouwen

Geschreven door op 28 december 2016 om 12:38
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Ariana Grande heeft een vervelend incident meegemaakt met een mannelijke fan en kroop achter Twitter om haar frustratie te uiten. Dit bleef niet onopgemerkt en maakt veel los op Twitter.

Ariana Grande uit zich op Twitter

In het bericht dat de zangeres op Twitter deelde staat dat Ariana samen met haar vriend Mac wat te eten ging halen toen een mannelijke fan de twee achtervolgde. De jongen die hun achtervolgde vertelde haar vriend Mac dat die een groot fan is. Wat de zangeres dan ook erg schattig en leuk vond. Totdat de fan haar vriend vertelde dat die wel snapte waarom hij een relatie heeft met Ariana, doelend op een seksuele relatie.

Liefde en respect

De zangeres zat naast haar vriend toen de fan dat zei en ze voelde zich er erg gekwetst door. Dit omdat de twee een respectvolle relatie hebben die niet alleen uit seks bestaat. “Ik ben een volwassen vrouw in een relatie met een man die me behandelt met liefde en respect.” Het doet de zangeres pijn dat zoveel jonge mensen het normaal vinden om vrouwen als lustobjecten te zien.

#RespectAriana

De zangeres vond het nodig om het bericht op Twitter te zetten om mensen zich van dit soort incidenten bewust te maken. “We moeten het juist delen en een stem hebben. Als we dit niet doen dan blijft het zo doorgaan. We zijn geen objecten!”, aldus Ariana. Het bericht maakt veel los op Twitter en de zangeres wordt dan ook massaal gesteund met de hashtag #RespectAriana. Lees het volledige bericht van de zangeres hieronder:

Bron: Twitter Ariana Grande

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Nieuws