Glass Animals voor exclusieve show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 december 2016 om 11:07

De Engelse band Glass Animals komt op 4 mei naar TivoliVredenburg in Utrecht. Het is de enige Nederlandse show die de band doet.

Glass Animals concert

De indieband staat op 4 mei 2017 in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg. Het is het enige Nederlandse optreden in de tour voor het nieuwe album How To Be A Human Being dat eerder dit jaar verscheen.

Glass Animals kaarten

Tickets voor het concert in TivoliVredenburg op 4 mei gaan aanstaande vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn te koop via onder andere de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

‘How To Be A Human Being’

De band staat bekend om hun combinatie van indierock, triphop en alternative R&B. Hun debuutalbum Zaba verscheen in 2014 en zorgde voor de wereldwijde doorbraak van de band. Alleen in 2015 deden de mannen meer dan 130 optredens over de hele wereld. Deze zomer kwam het tweede album How To Be A Human Being uit, met teksten die gebaseerd zijn op gesprekken die frontman Dave Bayley voerde met fans, chauffeurs en wildvreemden over de hele wereld.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.