Charlotte ten Brink lanceert nieuwe single

Geschreven door op 12 januari 2012 om 12:15
Logo: Hyves (Publiek Domein)

Charlotte ten Brink heeft haar nieuwe single gelanceerd in de Hyves Huiskamer.

Gisteravond was de release van haar nieuwe single ‘FOOL’ in de Hyves Huiskamer. Het was een bijzondere avond voor de zangeres. Naast haar nieuwe single zong ze ook nog de nummers als ‘Someone Like You’ en ‘Sunday Morning’ voor haar fans. Tevens was het een soort extra feest want vandaag is Charlotte jarig!

Charlotte ten Brink zegt over de release: “Het was een bijzondere avond in de Hyves Huiskamer waar ik erg van heb genoten. Mijn eerste officiële single release, waarbij niet alleen mijn familie en vrienden aanwezig waren maar ook een aantal van mijn fans. Op Hyves heb ik inmiddels een grote achterban, meer dan 14.000 vrienden volgen mij op de voet en ik vond het daarom erg leuk dat ik een aantal van hen vanavond kon verblijden met dit speciale concert.”

Vorig jaar deed de dochter van Robert ten Brink mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland. De zangeres haalde helaas de finale niet maar bracht kort daarna de single ‘Geef Haïti Hoop Cadeau’ uit voor het goede doel. Op dit moment werkt ze aan haar debuutalbum waar de single ‘FOOL’ ook op komt te staan. Dit alles doet Charlotte onder haar eigen label: ‘Dot’s Records’.

Radio 538: Charlotte ten Brink (Live bij Evers Staat Op)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Charlotte ten Brink lanceert nieuwe singleBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Charlotte ten Brink Nieuws · Nieuws