Gwen Stefani vindt geen balans tussen familie en muziek

Geschreven door op 6 september 2012 om 11:24
Gwen Stefani - foto: Jelizen bron - Flickr (CC BY 2.5)

De No Doubt zangeres liet in een interview weten moeite te hebben met het vinden van de juiste balans tussen haar carrière en haar familie. Ze heeft twee kinderen met haar man Gavin Rossdale.

De ‘No doubt’ frontzangeres vertelde dat het niet mogelijk is beide aspecten van haar leven, muziek en familie, evenveel aandacht te geven. “Er zijn altijd dagen dat een van de twee te weinig aandacht krijgt.” Ze zit behoorlijk met het feit dat ze niet weet hoe ze evenveel aandacht aan haar beide passies moet geven. “Het is een constant gevecht”.

Verder vertelt ze dat ze het overweldigend vindt dat haar kinderen ouder worden. Haar twee zoons, 4 en 6 jaar, groeien volgens haar veel te snel op. Nu ze langzaam ouder worden begint haar leven ook echt te veranderen. “Zodra mijn eerste zoon vijf werd begon ik te beseffen, wauw hij heeft echt problemen, dat is mijn verantwoordelijkheid. De eerste paar jaar zijn kinderen vooral van die schattige dingetjes die je meedraagt, geweldig.”

Gwen Stefani – Cool

YouTube player
Lees meer Gwen Stefani Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Gwen Stefani Nieuws · Nieuws