Madonna treedt definitief op tijdens Eurovisiesongfestival 2019

Geschreven door op 9 april 2019 om 14:07
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Er gingen al geruchten rond, maar het nieuws is nu eindelijk bevestigd. Madonna treedt op tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019.

Madonna naar Songfestival

In mei 2019 betreedt Madonna definitief het podium van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv! Dat maakte KAN, de staatsomroep van Israël, bekend op maandag 8 april 2019. Eerder gingen er al geruchten rond dat de Queen of Pop in gesprek was met de organisatie van het muziekfestijn. Later werd bekendgemaakt dat de zangeres besloten had niet meer mee te doen, omdat er een discussie ontstond over het nummer dat ze zou zingen.

Liedkeuze

De wereldberoemde artieste wilde een nieuwe song zingen, met de Amerikaanse politiek als onderwerp. De organisatie van het Songfestival was hier niet van gediend, maar nu lijkt het erop dat ze deze track toch ten gehore mag brengen. Ook zou ze een oudere hit gaan spelen. Volgens de Israëlische krant Haaretz zou de popster honderdzestig man met zich meebrengen. Voor dit hele optreden verdient Madonna één miljoen dollar.

Eurovisiesongfestival 2019

De aankomende editie van het Eurovisiesongfestival vindt plaats in Tel Aviv. De halve finales zijn te zien op dinsdag 14 en donderdag 16 mei 2019. In de tweede halve finale is Nederlandse inzending Duncan Laurence te zien. De finale van het evenement vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019.

 

Bron: Haartez, KAN, NU

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.