Nick en Simon zetten strijd voort via Hyves

Geschreven door op 13 september 2011 om 18:36
Nick en simon - foto: Erwin Winkelman - bron: flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Nick & Simon strijden al enkele weken tegen elkaar om ondermeer de nummer 1 positie in de hitlijsten met hun nieuwgevormde duo’s Nick & Thomas en Keizer & De Munnik. Op Hyves is een nieuwe battle ontstaan: ‘The HyvesBattle’. In de battle gaat het erom met wie jij het beste duo vormt: Nick of Simon. Aan de hand hiervan sluit je je aan bij het team van Nick of het team van Simon.

Nick en Simon

Door je aan te sluiten bij één van de teams kan je punten scoren voor het team van Nick of Simon. Dit doe je door een pimp van jouw favoriet te plaatsen en dagelijks een vraag te beantwoorden. Uit het winnende team worden vier mensen gekozen die kans maken op een bijzondere hoofdprijs. Zij mogen namelijk als allereerste in heel Nederland achter gesloten deuren de Symphonica in Rosso show in het GelreDome zien. Daarbij worden ze uiteraard persoonlijk verwelkomd door Nick of Simon.

Nick & Simon zijn dit jaar de hoofdartiesten van de 6e editie van Symphonica in Rosso en spelen over enkele weken maar liefst vier keer in het GelreDome. Naast Nick & Simon staan ondermeer Acda en de Munnik in het Gelredome. De gelegenheidsduo’s Keizer & De Munnik en Nick & Thomas die momenteel de hitlijsten bestormen zullen tijdens Symphonica in Rosso live gaan optreden. Naast Acda & De Munnik zijn er ook gastoptredens van de 3JS en Pearl Jozefzoon.

Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste vijf edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 700.000 bezoekers verdeeld over 23 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show.

Kaarten voor dit spektakel kan je bij deze online vergelijker kopen. Welk team kiezen jullie, het team van Nick of dat van Simon?

Nick en Simon Rosanne

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.