Is Justin Bieber van plan Selena Gomez ten huwelijk te vragen?

Geschreven door op 5 december 2017 om 16:01
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Selena Gomez en Justin Bieber weer een koppel zijn! Er zijn zelfs huwelijksgeruchten, lees hier waarom.

Justin Bieber en Selena Gomez weer bij elkaar

De beroemdheden begonnen in 2010 met daten en op het moment stonden ze beiden aan de top van hun carrière. De druk van het daten voor de ogen van miljoenen mensen op 16 en 18-jarige leeftijd bleek teveel te zijn. De twee hebben sindsdien een echte knipperlichtrelatie waarbij het niet duidelijk is wanneer de twee nu wel, of niet samen zijn. Tot nu!

Toen eerder dit jaar bekend werd gemaakt dat Selena een niertransplantatie ondergaan had, was Justin zo bezorgd dat hij op ziekenbezoek kwam. Toen, niet lang na Justin’s bezoek, Gomez’s relatie met The Weeknd eindigde werd het voor veel fans duidelijk dat er een verband tussen Biebs zijn terugkeer in haar leven en het einde van Selena’s relatie is. Sindsdien zijn de twee meerdere malen op date’s en zelfs zoenend gespot.

Gaat Justin zijn vriendinnetje ten huwelijk vragen?

Justin staat niet bekend om zijn goede imago als het gaat om de paparazzi. Eerder dit jaar reed hij, per ongeluk, een papparazo aan met zijn pick-up truck maar dit keer gaat het een stuk beter.

Wanneer de fotograaf Justin vraagt of hij Selena ten huwelijk gaat vragen kan de popster alleen maar lachen. Benieuwd naar het aandoenlijke gebaar? Bekijk hieronder het filmpje:

YouTube player

Bron: Dailymail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.