Madrugada in oktober 2019 naar TivoliVredenburg en 013

Geschreven door op 26 maart 2019 om 10:52
Madrugada, Sivert Høyem - Fotocredits: Tore Sætre - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-4.0)

Madrugada komt in het najaar van 2019 maar liefst twee keer naar Nederland! De concerten vinden plaats in de Tilburgse 013 en TivoliVredenburg te Utrecht.

Madrugada naar Tilburg en Utrecht

Madrugada fans opgelet! De Noorse band staat in het najaar van 2019 tweemaal op een Nederlands podium. Op woensdag 9 oktober zijn de muzikanten te zien in 013 te Tilburg. Een dag later, op donderdag 10 oktober, geeft de formatie een concert in de Utrechtse TivoliVredenburg. Deze shows maken deel uit van de reünietour. Tijdens deze concertreeks vieren de artiesten het twintigjarig jubileum van het debuutalbum ‘Industrial Silence’.

Concertkaarten

Tickets voor beide show gaan op donderdag 28 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!


Noorse rock

De Noorse formatie staat bekend om zijn alternatieve rocksounds en melancholieke klanken. In 2008 bracht de band zijn gelijknamige plaat uit. Deze werd opgedragen aan gitarist Robert Burås, die in 2007 kwam te overlijden. Er verscheen nog een ‘The Best Of’ album in 2010, maar na deze verzamelplaat hielden de Scandinaviërs het voor gezien. Nu het debuutalbum twintig jaar bestaat, zien de muzikanten genoeg redenen om nog een keer te gaan touren door Europa.

 

Bronnen: 013, TivoliVredenburg, Ticketmaster, Twitter, BOL.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.