Jennifer Lopez zingt samen met James Corden in Carpool Karaoke

Geschreven door op 30 maart 2016 om 8:48
Jennifer Lopez - Credits dvsross - Flickr (CC BY 2.0)

Grote namen als Adele en Justin Bieber zaten al bij James Corden in de auto. En nu kan Jennifer Lopez ook aan het lijstje worden toegevoegd.

Carpool Karaoke met Jennifer Lopez

Justin Bieber, Adele, Sia, Jason Derulo, Stevie Wonder: grote artiesten die al samen met James Corden in de auto zaten en grote hits zongen. In de nieuwste aflevering van Carpool Karaoke van The Late Late Show with James Corden zit J.Lo naast de presentator in de auto. Samen rijden ze door Los Angeles en zingen ze hits als Love Don’t Cost A Thing en Jenny From The Block, maar ook Locked Out Of Heaven van Bruno Mars en James steelt J.Lo’s mobiel om Leonardo DiCaprio een smsje te sturen. Check de video hieronder!

Carpool Karaoke tv-show

Carpool Karaoke met James Corden is super populair. Zelfs zo populair dat de webshow wordt omgezet in een tv-serie. Corden zal het niet zelf presenteren, maar wie de presentator is is nog niet bekend. Carpool Karaoke is niet de eerste rubriek uit een late-night show dat wordt omgezet in een tv-show. De bekende Lip Sync Battle van Jimmy Fallon’s Tonight Show is ook al een tv-show.

 

Bron: Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.