Producer David August in december voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 20 juni 2018 om 12:31
David August - Credits: dclick2011 via YouTube david august playing at Nuba Paris 17 07 2015

David August komt naar Nederland! De producer, bekend van zijn deephouse- en ambientproducties, geeft in december twee shows in ons land.

David August in TivoliVredenburg en Paradiso

Goed nieuws voor fans van David August! De Duits-Italiaanse producer staat op dinsdag 4 december 2018 in TivoliVredenburg, Utrecht. Een dag later, op 5 december, staat de ambientmuzikant met zijn show in Paradiso, Amsterdam.

De jonge producer is deze zomer ook te vinden op Lowlands 2018.

Concertkaarten

Tickets voor David August zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Op vrijdag 22 juni 2018 start om 10.00 uur de kaartverkoop.

Doorbraak

De twintiger maakte in 2010 een spetterende entree in de elektronische muziekwereld met zijn ambient- en deephouseproducties. Zijn doorbraak bij het grote publiek kwam met de zomerhit ‘Moving Day‘. In 2013 volgde het debuutalbum ‘Times‘ en afgelopen jaar bracht de dj ‘DCXXXIX A.C.‘ uit met daarop 25 ambienttracks.

Experimenteel

Verwacht van August geen saaie liveshow vanachter een laptop. De muzikant experimenteert tijdens zijn optredens vaak met meerdere live-instrumenten, andere dj’s of zelfs een heel symfonieorkest.

YouTube player

Bron: YouTube, Paradiso, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.