Martin Garrix met ADE Headline show naar HMH Amsterdam

Geschreven door op 27 juli 2015 om 16:45
Martin Garrix - Bron: Pinkpop Pressphoto

Martin Garrix krijgt een eigen headline show tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). De show vindt plaats op 15 oktober 2015 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Garrix is samen een aantal andere DJs de headliner van zijn eigen show in een van de grootste locaties van Amsterdam Dance Event. De kaartverkoop is per direct van start gegaan.

Martin Garrix Tickets

Tickets voor de ADE headline show van Garrix zijn per direct in de verkoop gegaan. Je kunt je kaarten reserveren via de  ticketshop of via de website van de Heineken Music Hall.

Martin Garrix

De 19-jarige Martijn Garritsen, beter bekend onder zijn artiestennaam Martin Garrix is een wereldberoemde DJ van Nederlandse komaf. Ondanks zijn jonge leeftijd is Garrix een grote naam in de scene. In 2014 was Martin Garrix zelfs de rijkste tiener in Electronic Dance Music.

De jonge DJ brak door toen met zijn single Animals wereldwijd alle hitlijsten veroverde. Bekijk de videoclip van Martin Garrix met Animals hieronder:

Amsterdam Dance Event (ADE)

Het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event (ADE) is het grootste Dance Festival van Nederland. Tijdens het evenement vinden 350 evenementen plaats in een tijdsbestek van 5 dagen. ADE trekt jaarlijks naast ruim 2200 artiesten, ook vele dance-liefhebbers uit binnen- en buitenland naar onze hoofdstad.

 

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...