Vier jaar cel voor stalker Taylor Swift

Geschreven door op 16 april 2019 om 16:09
(Cropped) Taylor Swift - Fotocredits: Glenn Francis, www.PacificProDigital.com - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor Taylor Swift! De man die meerdere keren inbrak in het appartement van de zangeres, is veroordeeld tot een gevangenisstraf. Dit meldt nieuwsplatform Page Six.

Celstraf voor stalker Taylor Swift

De man die tot twee keer toe inbrak in het appartement van Taylor Swift is opgepakt. Roger Alvarado kreeg op maandag 15 april 2019 een celstraf van vier jaar opgelegd voor de inbraak en het lastigvallen van de superster. Op camerabeelden is te zien dat Alvarado op de bewuste avond met een ladder het gebouw beklom en via de patio binnendrong in het huis van Swift. Vervolgens sloeg de man een glazen deur kapot. Beveiligers alarmeerden direct de politie na het zien van de beelden en troffen de 23-jarige fan aan in het appartement.

In herhaling

De inbraak op donderdag 7 mei 2019 is niet de eerste poging van de stalker om in contact te komen met zijn idool. Alvarado werd slechts een maand voor dit voorval vrijgelaten na een gevangenisstraf van zes maanden te hebben uitgezeten. Hij kreeg deze straf ook opgelegd vanwege het binnendringen van het huis van Taylor Swift. Tijdens deze inbraak nam hij een douche en sliep in het bed van de zangeres. De man verklaarde toen in de rechtbank geen spijt te hebben van zijn acties. “Ik wilde gewoon met haar praten, ze lijkt me een aardig en cool persoon”, aldus Alvarado. Gelukkig voor de popster was ze tijdens beide invallen niet thuis.

Stalkers

Taylor Swift is tijdens haar carrière lastiggevallen door meerdere verwarde personen. Tussen 2015 en 2016 ontving de vader van de artieste een reeks dreigende e-mails. Hierin zwoor ene Frank Andrew Hoover om Swift en haar familie te vermoorden. De man schreef onder andere dat de Swifts mogen “genieten van de hersenaneurisma’s en de dood”. Hoover kreeg een levenslang straatverbod opgelegd en werd later gearresteerd voor het overtreden van dit verbod.

 

Bronnen: Page Six, TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels · Taylor Swift Nieuws