Michael Jackson The Immortal World Tour op 8 en 9 maart 2013 in Ziggo Dome

Geschreven door op 19 november 2012 om 12:10
Michael Jackson – Fotocredits: Zoran Veselinovic – Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Michael Jackson The Immortal World Tour komt op 8 en 9 maart 2013 naar de Ziggo Dome te Amsterdam. Lees hier alle informatie over deze show.

Zojuist is bekend geworden dat deze geweldige show naar Nederland komt. Dit is een officiële Cirque Du Soleil productie welke de muziek van Michael Jackson gebruikt. Deze gaat hand in hand met de geweldige acrobatische kunsten van Cirque Du Soleil, een samenwerkingsverband van groepen artiesten.

De show geeft alle fans van Michael Jackson een kijk in het leven van de popster en hoe deze de internationale popcultuur voor altijd veranderde. Maar liefst 50 internationale dansers, danseressen en acrobaten doen hun uiterste best om een spectaculaire performance neer te zetten.

Ook voor mensen die nog niet heel erg bekend zijn met het creatieve genie genaamd Michael Jackson is de show interessant. Buiten de spectaculaire optredens wordt ook de totstandkoming van zijn inspiratie blootgelegd. De show brengt hulde aan zijn nalatenschap dat alle generaties heeft geïnspireerd en zal gaan inspireren.

Na enorme successen in de Verenigde Staten komt de show in 2013 eindelijk naar Europa.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23 november om 10.00u via Live Nation.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Jackson Nieuws · Nieuws