Allerlaatste editie Sensation razendsnel uitverkocht!

Geschreven door op 28 februari 2017 om 10:17
Sensation White - Fotograaf: Skatebiker - Bron Wikimedia Commons

De allerlaatste editie van dancefeest Sensation is razendsnel uitverkocht! Op 27 februari gingen de kaarten in de verkoop en deze waren binnen enkele uren allemaal weg.

Sensation uitverkocht

De kaarten voor de laatste editie van het legendarische dancefeest Sensation zijn uitverkocht. Binnen slechts enkele uren waren alle kaarten voor het evenement vergeven. Het iconische feest meldt wel dat er nog een gelimiteerd aantal ticket & hotel packages beschikbaar zijn.

Ik heb geen kaarten, wat nu?

Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Dan zijn hier een aantal tips om er misschien toch nog bij te kunnen zijn!

  • Check Marktplaats, Ticketswap en de Facebook pagina van het evenement! Vaak worden hier kaarten aangeboden door mensen die onverhoopt toch niet kunnen gaan!
  • Bekijk ook de beschikbaarheid bij secundaire verkooppunten. Je betaalt hier misschien iets meer, maar bent er in ieder geval gegarandeerd bij!
  • Ga op zoek naar winacties! Vaak houden radiostations en websites acties waarbij kaarten voor grote evenementen als deze gewonnen kunnen worden!

‘It’s time to say goodbye’

Op 8 juli 2017 zal voor de laatste maal het iconische dancefeest Sensation gehouden worden in de Amsterdam ArenA. Onder het motto ‘It’s time to say goodbye’ stroomt de ArenA nog één keer vol met in het wit geklede feestvierders. Het festival komt voor deze laatste editie met een grote line-up: onder meer Sunnery James & Ryan MarcianoHardwell en Fedde Le Grand verzorgen optredens tijdens het evenement.

Bron: Sensation

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.