Het album Dream Machine van Tokio Hotel nu in presale

Geschreven door op 27 december 2016 om 11:27
Bill Kaulitz (Tokio Hotel) - Fotocredits Livepict - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het gebeurt toch! Na lang twijfelen en niks horen is er bekend dat er voor de Dream Machine Tour van Tokio Hotel wél een nieuw album uitkomt!

Tokio Hotel – Dream Machine

Het album heeft dezelfde naam als de komende tour, namelijk Dream Machine. Als je het album vooruit besteld op Itunes kan je het eerste nummer al luisteren. Het eerste nummer heet Something New. Weer is het eerste nummer dat we van de mannen te horen krijgen een ballad. Dus we hebben nog geen idee wat we kunnen verwachten van de rest van het album.

Wel zeggen de mannen op het Tokio Hotel account op Social Media dat dit het album is dat ze altijd al hebben willen uitbrengen. Ook in de trailer van de tour wordt er gesproken over het album waar de band hun ziel in heeft gelegd en dat zou voor het eerst zijn op deze manier.

Bekijk hier de social media post en de trailer van de Dream Machine Tour:

This is it! The album we always wanted to make. Pre-Sale start December 23rd #dreammachine #tokiohotel #somethingnew

Een foto die is geplaatst door Tokio Hotel (@tokiohotel) op

YouTube player

Kerst cadeautje snel uitverkocht

De presale van het album startte op vrijdag 23 december. Dit was een beetje een kerst cadeautje van de mannen aan hun fans. En die fans zijn er zeker nog genoeg. Niet alleen is de show in Amsterdam in maart uitverkocht, ook de Deluxe Box van het album is al niet meer verkrijgbaar. De presale van het album gaat altijd via Amazon. Met een beetje geluk krijgt bol.com ook een paar Deluxe Boxen en kunnen de fans er daar nog een bestellen.

In de box zat namelijk niet alleen het album in een leuk doosje. Ook de vinyl versie van het album, een instrumentale versie van het album, de single What If op Vinyl met bonus track: Dream Machine Tour Trailer en Bill’s Notebook met handgeschreven songteksten, een bucketlist en andere persoonlijke notities. En dit is nog niet alles. De eerste 500 verkochte Deluxe Boxen zijn ook gesigneerd door de band!

De datum waarop het album echt uitkomt is nog niet bekend gemaakt.

Luister hier naar het eerste nummer Something New:

YouTube player

Bron: Instagram, Amazon

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Tokio Hotel Nieuws