Father John Misty in november naar Paradiso en Effenaar

Geschreven door op 3 mei 2018 om 11:04
Father John Misty - Foto: Bruce - (Bron: Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van Father John Misty! De Amerikaanse indierocker trakteert zijn Nederlandse liefhebbers aankomend najaar op twee concerten, in Amsterdam en Eindhoven.

Father John Misty naar Paradiso en Effenaar

Father John Misty komt naar Nederland! De Amerikaanse alleskunner reist in november, een jaar na zijn show in het Utrechtse TivoliVredenburg, naar zowel Amsterdam als Eindhoven. Hier geeft hij shows in Paradiso en de Effenaar. Joshua Michael Tillman, zoals de singer-songwriter daadwerkelijk heet, staat op vrijdag 2 november eerst in het Eindhovense poppodium. Op maandag 5 november zijn de Amsterdamse fans aan de beurt.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Alleskunner

Tillman is al sinds 2004 op verschillende manieren actief in de muziekindustrie. Zo begon hij zijn solocarrière onder de naam J. Tillman, terwijl hij zich in 2008 als drummer aansloot bij de band Fleet Foxes. Tillman verliet de band in 2012 en ging verder onder zijn huidige artiestennaam. Onder die alias heeft hij inmiddels 3 albums achter zijn naam staan, met een vierde plaat op komst. Het album ‘God’s Favorite Customer’ moet in juni 2018 verschijnen.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.