Ed Sheeran en Snow Patrol werken samen

Geschreven door op 17 mei 2012 om 11:35
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Singer-songwriter Ed Sheeran is gaan samenwerken met de Schotse/Ierse band Snow Patrol. Dat maakte de roodharige zanger onlangs bekend in een interview met Perez Hilton.

Dat onthuldde de zanger uit Halifax in een interview op de website van de bekende Amerikaanse royaltyexpert.

Toen de vraag luidde wat de toekomstplannen waren voor de nu al succesvolle zanger van o.a. ‘Lego House’ en ‘The A-Team’ antwoorde hij dat hij zo’n 20 nieuwe liedjes af heeft voor een nieuw album.
Daarbij heeft hij ook behoorlijk wat materiaal geschreven met de band van Gary Lightbody, de zanger vervolgde dat hij tenminste 1 nummer met hun samen heeft geschreven.

Geheel verwonderlijk is dit overigens niet, Sheeran is namelijk enige tijd met de band, bekend van o.a. ‘Chasing Cars’ en ‘Shut Your Eyes’, op tournee geweest.

Wanneer het nieuwe album van de 21-jarige uit moet komen, is nog onbekend. De zanger is nu bezig met zijn grootschalige wereldtournee, die hem op 20 november naar de Amsterdamse Heineken Music Hall brengt. Kaarten hiervoor zijn nog steeds beschikbaar via Live Nation en kosten 33 euro per stuk.

Is het nou uitverkocht en jij hebt nog geen kaartjes? Zoek dan naar Ed Sheeran Tickets voor officiële toegangsbewijzen via deze veilige ticketvergelijker.

 

Overzicht van Ed Sheeran Nieuws
Foto: Wikipedia.org

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws · Snow Patrol Nieuws