Netsky voor clubshow naar Doornroosje Nijmegen

Geschreven door op 30 juni 2016 om 11:43
Netsky - Foto: James Starkey | Wikimedia Commons

De Belgische DJ Netsky komt naar Nijmegen! Op zaterdag 10 september geeft hij een zeldzame Nederlandse clubshow in Doornroosje.

Netsky - Foto: James Starkey | Flickr

Boris Daenen – Foto: James Starkey | Flickr

Netsky show

Netsky komt naar Nederland! Het Belgische fenomeen geeft op zaterdag 10 september een optreden in Doornroosje in Nijmegen. Om 23:00 kan het feestje beginnen! Het belooft een geweldige avond te worden in Doornroosje. Naast de Belg is ook de Britse Culture Shock aanwezig.

Netsky tickets

De kaartverkoop start op donderdag 30 juni om 12:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Doornroosje.

3

Boris Daenen heeft zijn artiestennaam vernoemd naar een computervirus dat actief was toen hij begon met muziek. Het idee erachter was dat wanneer mensen zijn muziek illegaal zouden downloaden de kans bestond dat ze in plaats daarvan het virus zouden downloaden. Tegenwoordig is hij misschien wel de meest bekende muzikant van België. Op 3 juni heeft hij zijn langverwachte derde album ‘3’ uitgebracht met het nummer ‘Rio‘ featuring Digital Farm Animals.

YouTube player

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.