Pianist Joep Beving geeft twee shows in Amsterdamse kerk De Duif

Geschreven door op 10 april 2017 om 10:39
Joep Beving - YouTube screenshot

De Nederlandse pianist Joep Beving komt naar De Duif! De lange muzikant staat op zaterdag 25 november twee keer in het Amsterdamse kerkgebouw.

Joep Beving naar De Duif

Joep Beving is op zaterdag 25 november twee keer te zien op een bijzondere locatie! Beving staat zowel ’s middags als ’s avonds in de Amsterdamse kerk De Duif. De boomlange componist maakt naar eigen zeggen ‘simpele muziek voor complexe emoties’.

Beving, die onlangs nog in meerdere poppodia te zien was, is als producer betrokken geweest bij talloze reclames in binnen- en buitenland. In 2015 brak Beving door met zijn debuutplaat ‘Solopsism’. Recent kwam de 41-jarige pianist met een tweede plaat, getiteld ‘Prehension’. De muziek van Beving is al meer dan zestig miljoen keer gestreamd op online streamingsdiensten.

Tickets voor de shows

Kaarten voor de shows van de lange componist gaan op 12 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.