Calvin Harris brengt breakup song uit over Taylor Swift

Geschreven door op 7 juli 2016 om 13:17
Calvin Harris - Fotocredits Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Calvin Harris en John Newman brengen morgen het nieuwe nummer Olé uit. De dj heeft zo te zien eerder een breakup song geschreven dan zijn ex.

Calvin Harris breakup song

Dit zagen we niet aankomen! Calvin Harris maakt een swift move en schrijft eerder een breakup song dan Taylor Swift. Het nieuwe nummer heet Olé en wordt gezongen door John Newman. De single komt op vrijdag 8 juli uit. Het nummer is geschreven in de perspectief van Tom Hiddleston. Harris gelooft namelijk dat Taylor een lange tijd met hem vreemdging voordat het nieuwe stel officieel bij elkaar waren.

Olé lyrics

Een van de lyrics gaat: ‘Ik zie online dat je een goed meisje begint te worden en dat je uitstapjes maakt met je vriend. Attent zijn, alsof blijven doen…’ Verder gaat het: ‘Je hebt mijn naam verstopt in je telefoon zodat je me kan bellen om te vertellen dat je door een hel bent geweest. Liet hem alleen en je boekte een hotelkamer.

Alsof het nog niet duidelijk is dat het over de cheating zangeres ging, gebruikt Calvin het bekende character Loki dat gespeeld wordt door Tom. ‘Low key vertel je geen enkele vriend over mij.

Blame

Verder meldt TMZ dat Harris geen hard feelings heeft voor Hiddleston en dat het enkel en alleen Swift is die de rampzalige beslissing heeft gemaakt.

Calvin en John Newman hebben al eerder samengewerkt. Bekijk hier hun grote hit Blame.

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.