Sensation maakt line-up van 2016-editie bekend

Geschreven door op 12 mei 2016 om 10:46
Sensation White - Fotograaf: Skatebiker - Bron Wikimedia Commons

Het dancefeest Sensation heeft donderdagochtend de line-up van de editie van 2016 bekend gemaakt. De grootste naam die hier tussen staat is David Guetta.

Sensation Line-up

De line-up van de 2016-editie van Sensation is bekend. Het dancefeest, dat plaats vindt op zaterdag 2 juli, heeft David Guetta als grootste act bekend gemaakt. Verder komen Sam Feldt, Mr. White & Yax.x, Robin Schultz, Nicky Romero, Don Diablo en Yellow Claw.

Sensation kaarten

Kaarten zijn onder andere te koop via de website van het dancefeest. De voorverkoop is al begonnen.

Afwijkende dresscode

Het thema van deze editie van het dance-feest is Angels and Demons. De show staat in het teken van contrasten, dus bezoekers mogen in zwarte en witte kleding binnen komen. Het was traditie om in volledig witte kleding naar het feest te komen. Deze traditie is dus overboord gegooid.

Opvallend is dat de organisatie met deze keuze een beetje teruggaat in haar eigen geschiedenis. Van 2002 tot 2006 waren er twee verschillende edities van het feest: White and Black. Bij Black waren de wat hardere muziekstijlen te horen. Ook toen sloot de dresscode aan bij de verschillende edities.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.