Studio 100 viert 20-jarig jubileum met groots Winterfestival!

Geschreven door op 11 november 2016 om 16:26

Studio 100 bestaat alweer 20 jaar en viert dat op zaterdag 26 november met alle bekende karakters tijdens het Studio 100 Winterfestival in de Ziggo Dome.

Studio 100 Winterfestival

Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Studio 100 werd opgericht en dat is reden voor een groots feest! Op zaterdag 26 november zijn er maar liefst drie shows in de Ziggo Dome om het jubileum te vieren. Tijdens de shows komen alle bekende figuren uit de tv-series voorbij. Bovendien is het driedubbel feest, want Piet Piraat bestaat 15 jaar en Mega Mindy is alweer 10 jaar oud! Naast deze twee helden staan ook Kabouter Plop, Bumba, Ghost Rockers, Samson en Gert en de vijf prinsessen van Prinsessia op het podium. En natuurlijk zijn Hanne, Marthe en Klaasje van K3 ook van de partij!

Win kaarten!

Aanstaande zaterdag 26 november nog naar het Winterfestival? Wij geven 5 x 2 kaarten weg! Vertel onder dit bericht op Facebook wat je favoriete Studio 100-figuur is en wie weet ga jij dit weekend met je zoon of dochter naar de Ziggo Dome. De actie loopt tot vrijdag 25 november om 17:00 uur. De winnaars worden dan zo snel mogelijk op onze Facebookpagina bekendgemaakt.

Win kaarten!

Winterfestival kaarten

Kaarten voor de shows vol aanstekelijke liedjes en energieke dansjes gaan hard, want er is inmiddels een derde show toegevoegd! Tickets voor de shows van 10:00 uur, 13:30 uur en 17:00 uur op 26 november zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Studio 100

Secundair:

Topticketshop (beschikbaar)

20 jaar Studio 100

Studio 100 begon in 1996 als een klein televisiebedrijfje en is inmiddels tot een internationaal entertainmentbedrijf uitgegroeid. Behalve bekende televisieprogramma’s als Samson & Gert en Mega Mindy produceert de Belgische studio ook musicals, films en liveshows, heeft het pretparken in binnen- en buitenland en verkoopt men allerlei merchandise.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.