Interview met Mariah Yeater over Justin Bieber

Geschreven door op 8 november 2011 om 21:54
Justin Bieber - Foto: Daniel Ogren - Wikimedia Commons

Mariah Yeater, die claimt een kind van Justin Bieber te hebben, is op dit moment waarschijnlijk de meest gehate vrouw op deze wereld.

Mariah Yeater interview

Nu heeft ze haar eerste tv interview gegeven. Hierin zegt ze onder meer dat ze bewijzen zou hebben dat Justin wél dat vader van haar kindje is. Justin zelf blijft zeggen dat het onzin is en wilt hier zelfs een DNA-test voor ondergaan. Welke bewijzen Yeater precies had liet ze niet los: ‘Ik zal in de rechtszaal aantonen dat mijn verklaringen op waarheid berusten.’

Of het gespeeld was is moeilijk te zeggen, maar ze was tijdens het interview er emotioneel en liet hier en daar een traantje gaan. Ze verklaarde dat ze kort seks gehad heeft met Bieber in een badkamer. Deze korte daad zou volgens haar geleid hebben tot haar kindje. Nadat ze eerst backstage waren, wilde Justin volgens haar alleen met haar zijn, hij nam haar meer naar een badkamer en daar sloeg het om: ‘Daar veranderde zijn gedrag plotseling helemaal, van schattig naar agressief’.

Kijk zelf naar het interview:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Interview met Mariah YeaterBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Interviews · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · Roddels