Tino Martin geeft concert van zijn dromen in HMH Amsterdam

Geschreven door op 22 december 2015 om 15:01
tino martin - Fotocredits LotteV 86 - (Wikimedia Commons)

Volkszanger Tino Martin gaat op 28 mei het grootste concert uit zijn carrière geven in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

tino martin - Fotocredits LotteV86 - Wikimedia Commons

tino martin – Fotocredits LotteV86 – Wikimedia Commons

Tino Martin tickets

Kaarten voor Tino Martin zijn direct in de verkoop gegaan via de website van de zanger. Er zijn alleen vrije zit- en staanplaatsen verkrijgbaar.

Het concert van mijn dromen

In 2016 gaat Martin naar eigen zeggen het grootste concert uit zijn carrière geven in de Heineken Music Hall. Hij noemt de show dan ook Hét concert van mijn dromen.

Tino Martin heeft op zijn eigen site laten weten dat hij het ongelooflijk spannend vindt en dat hij er alles aan gaat doen om er met alle fans één groot feest van te gaan maken.

Tino Martin

Martin is een Haagse volkszanger die steeds populairder wordt. In 2002 was de zanger te zien in de Soundmixshow van Henny Huisman.

Na een aantal relatief stille jaren tekende hij in 2013 een nieuw platencontract bij Studio One. Zijn single Jij liet me vallen uit 2014 is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken op Youtube.

In 2015 verscheen de volkszanger in het SBS6-programma Bloed, Zweet en Tranen. Een paar weken geleden bracht Martin zijn kerstsingle Mijn eerste Kerst zonder jou uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws