Charlie Puth brengt nieuw studioalbum ‘Voicenotes’ uit

Geschreven door op 13 november 2017 om 15:30
Charlie Puth - Fotocredits: Disney ABC Television Group Bron: flickr CC BY-ND 2.0

Goed nieuws voor fans van Charlie Puth! De popzanger brengt op 19 januari 2018 zijn nieuwe album ‘Voicenotes’ uit. Het is alweer de tweede plaat sinds zijn debuutalbum uit 2016.

Nieuw Charlie Puth album: Voicenotes

Vanaf vrijdag 19 januari 2018 ligt de nieuwe plaat ‘Voicenotes‘ in de winkel. Het is de langverwachte opvolger van Charlie Puth’s debuutalbum Nine Track Mind, dat werd uitgebracht in januari 2016. De nieuwe muziek zal een mix zijn van catchy pop en R&B.

Singles ‘Attention’ en ‘How Long’

Het nieuwe album bevat in totaal zo’n 13 tracks. Twee daarvan zijn zijn twee populaire singles ‘Attention‘ en ‘How Long‘. Het is nog niet bekend welke nummers we verder op het album kunnen verwachten.

TIP: Fans kunnen ‘Voicenotes’ alvast vooruit reserveren via Bol.com.

Wat kunnen we verwachten?

Op het vorige album ‘Nine Track Mind‘ stonden onder andere de hits ‘We Don’t Talk Anymore‘, ‘Marvin Gaye‘ en ‘See You Again‘. Nummers waar je Charlie Puth waarschijnlijk wel van kent. Veel nummers bestaan uit samenwerkingen met artiesten als Selena Gomez, Wiz Khalifa en Meghan Trainor.

Uiteraard verwachten we op ‘Voicenotes’ wederom een verzameling verrassende nieuwe samenwerkingen.

‘See You Again’

Charlie Puth begon zijn carrière op YouTube. Hier postte hij akoestische covers. Na zijn optreden tijdens ‘The Ellen DeGeneres Show’ ging het snel. Hij werd steeds bekender en uiteindelijk brak de zanger wereldwijd door met de hit ‘See You Again‘.

Bron: Bol.com, iTunes, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.