Calvin Harris vond Lady Gaga niet goed genoeg

Geschreven door op 30 oktober 2012 om 11:23
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

DJ en producer Calvin Harris had enkele jaren geleden de kans om samen te werken met Lady Gaga, maar wees dat af. Hij vond de singles waar hij een remix voor zou moeten maken “niet goed genoeg”.

In een interview met de BBC vertelde Calvin Harris dat hij in 2008 benaderd werd met de vraag of hij enkele platen wilde produceren voor Lady Gaga.  Hij wees dat af omdat hij geen fan was van de singles die hij aangeleverd kreeg en het daarnaast druk had met het produceren van eigen muziek.

Lady Gaga reageerde furieus op de bekentenis van Calvin Harris via Twitter:   “Ik heb je nog nooit gemailed @calvinharris Het is blijkbaar moeilijk te geloven dat ik mijn eigen muziek schrijf en produceer. Omdat ik een vrouw ben weet ik zeker niks over EDM?”  (Electronische Dance Muziek)

Harris reageerde daarop door Gaga er op te wijzen dat hij een email had gekregen van haar label en bood vervolgens zijn excuses aan, waarna Gaga die accepteerde en zelf ook haar excuses aanbood. Inmiddels zijn de tweets niet meer terug te vinden, dus het lijkt er op dat beide sterren hun uitspraken op Twitter hebben verwijderd.

 

 

Ondanks dat Gaga en Harris hun conflict vreedzaam oploste, kreeg de Britse DJ wel de hele fanbase van Gaga achter zich aan. Zo liet hij op Twitter (zie tweets hierboven) weten zich te verbazen over het feit dat hij de “de hele wereld achter zich aan kreeg” en grapte hij daarna dat “de illuminati’s achter hem aan zaten”.

Calvin Harris – We’ll Be Coming Back ft. Example

Overzicht van Calvin Harris Nieuws
Overzicht van Lady Gaga Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Calvin Harris Nieuws · Lady Gaga Nieuws · Nieuws