Nieuw festival: Where The Wild Things Are

Geschreven door op 20 augustus 2012 om 15:18
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

Mojo organiseert in samenwerking met Center Parcs de komende winter een nieuw festival in Zeewolde. Als vervolg op het dance festival Bungalup besluit Center Parcs om een nieuw, betaalbaar festival te lanceren in haar eigen park.

Nadat Center Parcs vorig jaar bij haar eigen bezoekers veel lof kreeg na het organiseren van het dance festival Bungalup, besloten zij om dit jaar een “bandjesfestival” te lanceren. In samenwerking met Mojo hebben zij daarom het festival “Where The Wild Things Are” opgericht. Op 10, 11 en 12 maart zal in bungalowpark “De Eenhof” in Zeewolde het festival voor de 1e keer worden georganiseerd.

De insteek van WTWTA verschilt aanzienlijk met andere festivals. Waar festivals normaal bekend staan om kamperen in een tentje, is het bij dit festival alleen mogelijk om te overnachten in een van de “cottages” van Center Parcs. Als bezoeker betaal je (per persoon) slechts €79 meer voor je bungalow als je besluit om naar  WTWTA te gaan, naast het basistarief dat tussen de €169 en €199 ligt. Het festival presenteert zich daarmee dan ook als een goedkoop alternatief voor bijv. Lowlands. Dit betekend echter wel dat bezoekers geen wereldsterren hoeven te verwachten in Zeewolde, de focus zal voornamelijk liggen op aanstormend talent.

Namen van artiesten die op deze 1e editie aanwezig zullen zijn blijven voorlopig nog uit en ook de site van WTWTA  geeft nog weinig weg over het nieuwe festival. De site geeft wel al weg dat naast muziek, ook veel sport en spel zal zijn te vinden in het bungalowpark.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws