Anouk, Kensington en Chef’Special naar 2e editie Central Park Festival

Geschreven door op 27 november 2017 om 14:14
Anouk - Fotocredits: Central Park Festival (mail)

Het Utrechtse Central Park Festival heeft Kensington, Chef’Special en Anouk aangekondigd. De tweede editie van het festival vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018.

Central Park Festival 2018

De nieuwe editie van popfestival Central Park vindt plaats op festivalpark Down Under, aan de Laagravense plassen te Utrecht. Op zaterdag 26 mei 2018 zal het recreatiegebied worden omgetoverd tot festivalterrein, waar grote namen uit de Nederlandse popscene zullen optreden. Op het festivalterrein, volledig in parksetting, zijn ook vele foodtrucks en een wijnbar te vinden.

Line-up 2018

Net als vorig jaar heeft de organisatie van het festival weer grote namen bekendgemaakt: Kensington, Anouk en Chef’Special staan op het Utrechtse festival. Het is nog niet bekend wie er verder op het festival zullen optreden.

Tickets

Tickets voor Central Park Festival zijn o.a. te verkrijgen via de website van het festival.

Aftermovie 2017

Met een Hollandse line-up was de editie van het festival in 2017 een groot succes. Afgelopen editie stonden namelijk Kensington, BLØF, Di-rect, Rondé, Handsome Poets en Nielson op het Utrechtse podium. Met maar liefst 10.000 bezoekers was het festival volledig uitverkocht. De aftermovie van 2017 is hieronder te bekijken.

YouTube player

 

Bron: www.centralparkfestival.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.