Lynyrd Skynyrd brengt afscheidstour naar 013

Geschreven door op 31 januari 2020 om 13:00
Lynyrd Skynyrd - Selbymay [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Lynyrd Skynyrd komt nog één keer naar Nederland! De Amerikaanse rockers brengen hun afscheidstour aankomende zomer naar Poppodium 013 in Tilburg.

Lynyrd Skynyrd exclusief naar 013

Lynyrd Skynyrd fans krijgen aankomende zomer een laatste kans om afscheid te nemen van hun favoriete band. De legendarische rockband brengt zijn ‘Last Of The Street Survivors Farewell Tour’ in juli naar 013 in Tilburg. De rockers betreden het Brabantse podium op donderdag 16 juli 2020.

Het concert in 013 is bijzonder: het is de eerste Nederlandse clubshow van de band sinds 1996. De formatie, bekend van iconische hits als ‘Free Bird’ en ‘Sweet Home Alabama’, was sinds dat jaar slechts drie keer in Nederland te vinden. In 2019 brachten de Amerikanen hun afscheidstour nog naar het Holland International Blues Festival in Grolloo.

Concertkaarten

Tickets voor de afscheidsshow gaan op zaterdag 1 februari 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.