R&B band Re-play met clubtour naar Rotterdam, Enschede en Arnhem

Geschreven door op 17 september 2019 om 12:54
Fleurine & Boys From Brazil, City of the Sun Boy Pablo The Last Internationale The Dutch Eagles, Ash Eden The orpahn brigade, re-play, Yola, Overstuur - CC0 Public Domain

Nineties kids opgelet! R&B band Re-play maakt een comeback met een heuse clubtour langs de Nederlands steden.

Re-play clubtour 2020

De populaire R&B hitgroep Re-play geeft in 2020 maar liefst drie concerten in Nederland. Op zaterdag 28 maart 2020 staat het kwartet in Villa Thalia te Rotterdam. Op zondag 5 april geeft de Rotterdamse Groep een show in Fellini te Enschede. De laatste act vindt plaats op vrijdag 17 april in het Luxor Live Arnhem in de grote zaal. Aanvang van deze show is 20:00 uur. Voor Rotterdam en Enschede geldt een aanvangstijd van 19:00 uur.

Tickets

Tickets voor de concerten in Rotterdam en Enschede zijn verkrijgbaar bij Eventbrite. Voor het optreden in Arnhem verloopt de kaartverkoop via LuxorLive.

Never nooit meer

Je kent Re-play natuurlijk van de singles ‘Ik denk aan jou’ en ‘Ala day’. Met het duet ‘Never Nooit Meer’, afkomstig van het album Gordon & Replay scoorden de Rotterdammers en Gordon hun allergrootste hit.

Populariteit

Tussen 2001 en 2003 was de R&B band enorm populair, tot Mark Dakriet in 2003 aangaf zich te willen focussen op een solo carrière. De rest van de formatie besloot zich toen met een verzamelalbum te richten op Suriname. In 2015 traden de mannen opnieuw als kwartet op tijdens de concertreeks van de Ladies of Soul.

 

Bron: Re-play, Luxor Live, JBproductions

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · Venues