Jamai Loman doet mee met Kerstfeest Op De Dam

Geschreven door op 29 oktober 2014 om 13:49

Jamai Loman zal naast Thomas Berge en Willeke Alberti ook een bijdrage leveren aan het EO-evenement Kerstfeest Op De Dam. Dat meldt Nu.nl.

Dat maakte Jamai dinsdag bekend tijdens RTL Boulevard. De opnames voor het evenement zijn op maandag 22 december, op De Dam in onze hoofdstad. De uitzending van de opnames komt twee dagen later, op kerstavond op de televisiezender NPO 1, voorheen Nederland 1.

EO-evenement: Kerstfeest Op De Dam

Sinds 2011 organiseert de EO, voluit De Evangelische Omroep, het evenement Kerstfeest Op De Dam. Dat gebeurde tot nu toe elk jaar sinds de eerste editie. Op het podium worden er verschillende kerstsongs ter gehore gebracht, die allen passen bij het kerstverhaal. Er zullen naast de klassieke kerstliederen ook moderne songs langskomen. De nummers kunnen zowel solo ter gehore worden gebracht als in de vorm van een samenwerking tussen de aanwezige artiesten.

Jamai Loman

Jamai Johannes Loman werd op 30 juni 1986 geboren in Gouda. In 2003 won hij op 17-jarige leeftijd de allereerste editie van talentenprogramma Idols, met maar liefst 75% van de stemmen. Door het winnen van Idols kreeg Jamai de kans om een album op te nemen, waarvan de hoofdsingle Step Right Up hem de nummer 1-positie opleverde, tezamen met de titel Beste Verkochte Single van 2003. Daarna ging het met zijn zangcarrière echter bergafwaarts, waarna hij in 2004 zijn geluk ging beproeven in de musical-wereld.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jamai Loman Nieuws · Nieuws