Boyzone in 2018 terug ter ere van 25-jarig jubileum!

Geschreven door op 30 mei 2017 om 15:22
Boyzone - foto: Loveuely - bron: wikimedia Commons

Goed nieuws voor fans van Boyzone! De Ierse boyband bevestigt in 2018 terug te komen! Aankomende zomer treden de mannen al op in het Verenigd Koninkrijk.

Boyzone bevestigt comeback

Fans van Boyzone opgelet! De boyband is back! In 2018 maakt de band een comeback. De comeback staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de band. Dit bevestigden de vier overgebleven mannen op maandag 29 mei via een Instagram post. Omdat Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham niet kunnen wachten tot volgend jaar, treden de bandleden aankomende zomer al op in het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk hieronder het Instagram bericht van de boyband:

Stephen Gately

In 2009 werd het trieste nieuws bekend dat voormalig bandlid Stephen Gately was overleden. Dit gebeurde tijdens een vakantie op Mallorca. Na veel speculatie over de doodsoorzaak, werd later bekend dat de zanger was gestorven aan longoedeem.

Boyzone

De Ierse boyband is nog steeds een van de meest populaire en succesvolle boybands aller tijden. De in 1993 opgerichte groep behaalde enorme wereldwijde hits met nummers als ‘Love Me for a Reason’, ‘Father and Son’ en uiteraard ‘No Matter What’.

In 2010 bracht de jongensgroep voor het eerst in 12 jaar een album uit. De plaat, genaamd ‘Brother’, was het vierde studioalbum van de heren. In 2017 lijkt de band met een nieuw album te komen, maar hoe deze gaat heten en wanneer hij verschijnt is nog niet bekend.

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.