Bryan Adams naar Ziggo Dome in 2016

Geschreven door op 15 oktober 2015 om 10:52

De Canadese solo-rockartiest Bryan Adams komt weer naar Nederland! Het concert vindt plaats op dinsdag 24 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bryan Adams met Get up Tour naar Nederland

De show is onderdeel van de “Get Up Tour”, waarmee hij dit jaar in april en mei door Europa trekt. Get Up, het dertiende studioalbum van de artiest kwam vorig jaar uit op vrijdag 16 oktober. Adams geeft aan heel blij te zijn met zijn nieuwe plaat. De tour zal voornamelijk in het teken staan van het nieuwe album van de artiest.

“Het album heeft iets zorgeloos en in meerdere opzichten is dit het album waarvan ik wenste dat ik het 25 jaar geleden al had kunnen maken.”, aldus Adams.

Tickets voor Bryan Adams

Tickets voor Bryan Adams in de Ziggo Dome op 24 mei zijn reeds in de verkoop gegaan. Naar verwachting zullen de concertkaarten in rap tempo uitverkocht raken. Fans worden aangeraden om tijdig te reserveren.

Ook naar België

Naast het optreden in de Ziggo Dome, is de rock-legende ook in België te zien. Op woensdag 25 mei 2016 staat Adams in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor het optreden in Antwerpen zijn online beschikbaar via Teleticketservice.

Bryan Adams

Bryan Adams heeft sinds zijn eerste hit ‘Run To You’ tientallen hits gescoord in Nederland. In 1991 verbrak hij een record met ‘I Do It For You’ wat elf weken op nummer één stond. Twee jaar terug stond Bryan Adams ook in de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.