Top 5 meest gestoorde fans aller tijden

Geschreven door op 14 oktober 2015 om 17:02
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Hoe ver gaan fans om te laten zien hoeveel ze van hun idool houden? Bekijk deze lijst met vijf extreem gestoorde dingen die fans voor hun idool doen. Deze mensen hebben dringend een nieuwe hobby nodig.

5. Gestoorde Fan gebruikt menstruatiebloed om rare brief naar idool te schrijven

Een handgeschreven brief van een Koreaanse fan aan Kpop idool Taecyeon kreeg onlangs veel aandacht in de media. Waarom? De fanbrief was niet geschreven in traditionele inkt voor dagelijks gebruik. Deze “speciale” inkt kan namelijk maar een paar dagen per cyclus gebruikt worden.

Ranzig maar waar.. De fanmail is geschreven met het menstruatiebloed van een geobsedeerde vrouwelijke fan. Alsof dat niet smerig genoeg is, heeft ze ook wat plukjes schaamhaar over de brief gestrooid.

Hier de letterlijke vertaling van de brief:

“Deze brief met mijn menstruatiebloed draag ik op aan Taecyeon. Oh Taecyeon, Je kan niet leven zonder mij. P.S. Ik heb het bestrooid met wat restjes van mijn schaamhaar.”

4. Gestoorde Fan koopt Justin Biebers waterflesje voor $624,-

De 16-jarige Emma Philips uit Nieuw-Zeeland kreeg de kans om Justin Bieber backstage te ontmoeten. Haar moeder werkt namelijk bij de TV studio waar Bieber die dag zou optreden.

Backstage nam Justin een slokje van een flesje bruisend bronwater. ‘Getver! Wat is dit?’ zei hij met een vies gezicht, waarna hij het flesje direct wegzette. Emma bedacht zich geen moment. Ze pakte snel het flesje en postte het op de populaire veilingsite: TradeMe. Emma was razend benieuwd of de Beliebers iets over hadden voor het flesje.

De BieberBottle is uiteindelijk voor $624,- verkocht aan de krankzinnige ouders van een kennelijk verwaande Bieber fan. Emma kon het bijna niet geloven. In een interview vertelde ze dat ze niet meer dan $ 22,- verwachtte voor het flesje.

Emma heeft het bedrag geschonken aan een stichting voor tieners met kanker.

3. Gestoorde Fan heeft 29 Miley Cyrus Tatoeages

De 42-jarige Brit Carl McCoid is er van overtuigd dat Miley Cyrus hem door de moeilijke tijd van zijn scheiding heeft geholpen. Als dank heeft deze gekkie 29 Miley Cyrus Tattoo’s over zijn hele lichaam laten zetten.

De man heeft minstens 700 euro uitgegeven aan het tatoeëren van portretten, songteksten en de naam van de voormalig Disneyster. Carl wilde niets liever dan dat zijn idool de tattoos zelf kon bewonderen. Daarom heeft hij jarenlang via sociale media zijn uiterste best gedaan om Miley Cyrus te bereiken. En niet zonder succes!

Zijn grote droom dat de zangeres zijn tatoeages zou zien, is onlangs eindelijk uitgekomen. Helaas wil Carl sindsdien zo snel mogelijk weer van zijn tatoeages af. Miley Cyrus heeft namelijk laten weten dat ze de de tattoos verschrikkelijk lelijk vindt.

2. Gestoorde Fan breekt been om op Jessie J te lijken

Jessie J was geschokt toen een stalkende fan haar eigen been brak om meer op haar idool te lijken.

Een doorgedraaide tiener benaderde de zangeres nadat deze in 2012 haar been brak. De gekke fan ontfutselde Jessie’s privégegevens en stuurde de popster vervolgens een foto van de door haarzelf gebroken been. Daarop volgde een stortvloed aan sms-jes met creepy teksten als: ‘Ik doe er echt alles aan om op jou te lijken.’

1. Gestoorde Fan verandert naam in Mrs. Kanye West

Deze die-hard fan van (narcist) Kanye West fan is ver van het padje af. (Dan hebben we het nog niet eens over alle Kanye West tattoos op haar arm en achterste.) In april 2011 veranderde Linda Resa haar naam in Mrs. Kanye Resa West. Toen haar werd gevraagd waarom, vertelde ze dat ze de rapper wilt laten zien hoeveel ze van hem houdt.

Bekijk hier de video waarin mevrouw Kanye West tijdens een radioshow praat over haar naamsverandering. De arme vrouw is duidelijk de weg kwijt. In haar “bijzondere” outfit praat ze over haar idool alsof ze werkelijk een kans heeft om met hem te trouwen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.