Beide shows The Script in Ziggo Dome zo goed als uitverkocht!

Geschreven door op 29 september 2017 om 12:28
The Script, Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

The Script is populairder dan ooit! De concerten in de Ziggo Dome van 15 en 16 maart 2017 waren vandaag al snel zo goed als uitverkocht.

Update 29-11-2017 11:25: Vanmiddag om 16:00 komen er extra tickets vrij voor de shows van The Script in Ziggo Dome op 15 en 16 maart 2018. Het gaat om een beperkt aantal zitplaatsen op de 1e en de 2e ring.

The Script uitverkocht

Vrijdagmiddag op 29 september 2017 ging de kaartverkoop voor het concert van The Script van start. De voorverkoop begon om 12:00 uur via de website van Ticketmaster. Duizenden fans stonden in de digitale wachtrij in de hoop concertkaarten te scoren.

Helaas bleek de vraag vele malen groter dan het aanbod. In een recordtempo van slechts twintig minuten waren alle concertkaarten volledig uitverkocht. Hierop besloot de band een tweede show aan te kondigen voor vrijdag 16 maart. Inmiddels is ook deze show zo goed als uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Zijn de shows inmiddels volledig uitverkocht en heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Gelukkig zijn er nog andere manieren om aan tickets te komen. Blijf allereerst Ticketmaster in de gaten houden! Er kunnen altijd nog tickets terugvallen. Kijk ook eens op Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketshop. Je betaalt wel wat meer, maar je hoeft het concert niet te missen.

Misschien heeft iemand in je netwerk nog kaarten. Plaats dus een oproep op sociale media en vergeet niet mee te doen met alle prijsvragen op de radio.

Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped

Danny O’Donoghue (The Script) – Fotocredits Kmeron (CC Flickr)

 

The Script naar de Ziggo Dome

Het eerste Nederlandse concert van The Script werd maandag aangekondigd en vindt plaats op donderdag 15 maart 2018. Het tweede concert staat een dag later op het programma.De bandleden zijn dan te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Aanleiding voor de tournee is de release van het nieuwe album ‘Freedom Child‘. Tijdens het optreden zal de band zowel hun grote hits alsook nieuw materiaal spelen.

 

Bron: TheScript Tourschema, Ticketmaster, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.