LuckyTV-maker Sander van de Pavert naar het theater met Lucky Live

Geschreven door op 15 december 2016 om 11:16
Logo Artiesten Nieuws - Wit Vierkant (ArtiestenNieuws)

Sander van de Pavert gaat met LuckyTV naar het theater! Vanuit het Haagse Zuiderstrandtheater brengt hij twaalf avonden de hilarische en messcherpe theatershow Lucky Live.

LuckyTV in Zuiderstrandtheater

Sander van de Pavert is de man achter LuckyTV, de grappige filmpjes die altijd net na De Wereld Draait Door te zien zijn. Komend jaar brengt hij voor het eerst zijn televisiegrappen naar het theater in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Op twaalf avonden in april, mei en juni gidst Van de Pavert het publiek tijdens een messcherpe theatershow door het medialandschap van Nederland.

LuckyTV kaarten

Kaarten voor Lucky Live in het Zuiderstrandtheater zijn meteen in de verkoop gegaan en zijn onder andere via de volgende verkooppunten te koop:

Primair:

Zuiderstrandtheater

Secundair:

Topticketshop

Sander van de Pavert

Sander van de Pavert is inmiddels al tien jaar dé man achter de filmpjes in DWDD. Het zijn ware klassiekers geworden: van Werken bij de NOS en de Haagse koning Willy tot de avonturen van Freek Vonk en persiflages op vele politici. Afgelopen november ging zijn filmpje over de Amerikaanse presidentsverkiezingen zelfs wereldwijd viral.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.